Selamlar ,
21 günlük bebeğim memeyi tam kavrayamıyor kavrayamayıncada çok huysuzlaşıyor ağlıyor aranıyor . İlk doğum yaptığım hafta göğüs ucum bu durumdan dolayı tahriş ve çatlak oldu hala geçmedi . Buna rağmen alışması için sürekli denedim ama hem hava yutarak hemde sadece ucunu emmeye çalışarak en son ucunu tutarak kafasını sallayarak çok can yakıcı bir hal aldı 😟 Yarım saat emip doyması gerekirken akşam saat 11 den sabah saat 6 ya kadar kesintisiz emmeye çalışınca artık dedim doymuyor herhalde ve korktum . Ememediği için saatlerce göğsümde kalıyor ne o ne ben uyuyabiliyorum Göğüs ucu silikon denedim tutmadı . En son Aç kalmasın diye sütümü sağıp biberonla verdim malesef ki . O zaman ikimizde uyuyabildik . Doktorumda emzik ve biberon vermememi söyledi . Bezlerine bakıyorum ondan yana bir sorun yok ama çok zorlanıyorum saatlerce aralıksız emzirmeye çalışarak . Ağız yapısında mı bir sorun var diye bile düşündüm açıkçası çünkü biberonla emerkende hava yutarak ağzını şapırdatarak emiyor. Neden böyle ve ne yapmalıyım