nilmur0 Hazelinannesi ben sleepy aldım internetten ama çok sulu normal mi öyle olması uni Baby kullanıyordum sleepy alayım dedim 15 paket aldım bi de ama aşırı ıslak bütün hepsi mi öyle
Baharisilak_38 Hazelinannesi uni baby veya Molfix kullanıyorum.Sleepy ve Dalin kullandım daha önce ikisinde fazla sulu ve köpüklü gibi pişik yaptı o yüzden.
Hazelinannesi Kızlar denicem bakalm sleepy fasla ıslaksa ona göre bakıcam aslında e bebekten pamuk alıodum baby me kaynatılmş ılıtılş su ila bir kaba hazrlıodum malum bazen yapamıosun
Deletedmom0210 nilmur0 zaten yıkadıgında görsen o sabunu bidaha kendine bile kullanmazsın en kalitelisini bile alsan sabunlu bir paketi yıka bitir ellerin bile nasıl kurur
Aysktr Hazelinannesi sleepy yenidoğan kullandım ilk 2 ay sonra sleepy sensetive toplu 12adet 90 lı alıyorum daha uygun oluyo hiç öyle ıslak olmuyor paketin sonuna gelmişsem oluyo o ıslaklık bu arada prima pişik yapmıştı bi ara onuda denemiştim 😊
Aysktr Hazelinannesi evet fiyat olarak da öyle tavsiye ederim yani trendyoldan benim aldığım gibi sizde yapabilirsiniz hem uzun süre gidiyor hem ay bitti derdine düsmeden kafa rahat ikide bir almak zorunda olmuyorsunuz 🤭