buussrraa Kafayi yemek uzeeeyim 32 gunluguz tam 12 saat uyumadab durabiliyor gozleri.kayiyor esniyor surekli ama bi turlu uykuya dalamiyor gazi yok karni tok alti kuru hepsindeb eminin denemediigim kalmadi bu cocuk neden uykuya dalamiyor
Annesinin-pasasi buussrraa https://youtu.be/nInNOL-vDyg Bunu aç canım hemen uyur 😉bizim kurtarıcımız🤗
Adilee buussrraa 12 saat mi 😳yenidoğan için aşırı uzun bit süre Allah yardımcınız olsun ,ben o zamanlarda uyandıramazdım şimdi de uyutamıyorum
Deletedmom145 buussrraa benim bebeyimde oyle.gun arzinda sadece 7bsaat uyuyor benim bebeyimle beraber doğan bebekler 12 15 saat uyuyir
Deletedmom145 Adilee oyle oluyir valla😂😂onceler durmuyor durmutor deyerdim simdide uyumuyor uyumuyor😂
nrtn26 Arada daldıkları 5dakika yetiyor onlara hatta gözleri açıkta uyuyorlarmıs. Bebek uyutucu diye bir program var bizim evin fon müziği artık 🙄
Ellone28 Benim bebegimde 4 günlük ayni sekilde gece gündüz uyku uyumuyo emerken gozler kapaniyo sinra uyaniyo ne besikte ne hamakta ne koltukta yatirdigim.hicbir yerde uyumuyo omuzda uuuyi cok.nadir neden nicin acaba
EsraAltay buussrraa benimkide 27 günlük sabah 6 da kalkıp akşam 10 da uyuduğunu biliyorum bazen ağlıyor bazen öylece duruyor karnı tok altı temiz gazi yok ama uyumuyor dua açıyorum ninni açıyorum hiçbir faydası yok bende uyutmaya çalışmıyorum artık ama bazen banyo yaptırdıktan sonra uyuyor .
Zeynepomer96 buussrraa gazı ne kadar çıksa ilk 2 3 ay gazı oluyor bebeklerin süpürge saç kurutma makinası sesi açın onlarla rahatlıyorlar