supermom11 pelin_emrh termosta sıcak su oluyor, normal cam şişede kaynayıp beklemiş soğuk su, mycey diye Bi mama kabı aldım 3 öğünlük cok pratik onada mamayı koyuyorum. Lazım olduğunda hemen suları karıstırıp mamayı hazırlıyorum
asudeyaman1 pelin_emrh Evdeysem toz olanından yapıyorum dışardaysam pratiklik açısından aptamil in sıvı mamaları var onları kullanıyorum.Bebek olunca her şey pratik olsun; öğreniyoruz zamanla
Guldas Ben aptamil mama kullanıyorum, Evde toz olanından veriyorum. Dışarda aptamil sıvı mamaları var. Onlardan alıyorum rahat oluyor. Onlardan veriyorum.
Defne_123 Termos en iyisi içebilecegi sıcaklıkta koyuyorum mama kapları war bnm 3 bölmeli acıktım ı karıştırıyorum hemen weriorum hiç bni yormuyot
ummuhanipekoglu aptamilin hazır devam sütleri var onu sıcak suya oturt sonra biberona dök hemen hazır tertemiz bide
isilseyitoglu ben mamasını küçük bir kavanoza kaç ölçek koyacaksam hazırlıyorum, suyuda kaynamıl sıcak olarak biberona koyuıyorum, vereceğim zaman tozu koyuyorum içine. ılıyor ama kolay çözünüyor
yaseminkarakurt Canım ya termosta su alıyorum ya da yanımda varsa aptamil sıvı mamasından alıyorum daha kolay oluyor
tczehra [bilinmeyen] aptamilin sıvı devam sütü var canım ondan bulunduruyorum yanımda yazın daha rahattı çantadann çıkarıp biberona koyuyordum direk içiyordu şimdi kışa girdik ama bunda da çanta içinde yine ılınmış oluyor gittim yerde kalorifer üstüne filan koyuyuorum iyi oluyor