Busniscio Kızlar memnun kaldığınız birisi var mı eli hızlı temiz yapan güvenilir ? Kızım iki aylık yetişemiyorum tek başıma. Bir kadın ile anlaşmıştık ama sürekli işi çıkıyor varsa tanıdığınız iletişim numarası paylaşır mısınız
minikoglummmmm Busniscio adıyamanda görümcem yapıyor Urfa’ya gidiyor mu bilmiyorum sorarım bir ama fiyatı biraz uçuk
cheesecake Busniscio daha önce hiç yardımcı aldınızmi bende bı titizini bulamadım cam hariç günlük temizlik yapıp gidiyorlar anlamadım olması gereken bumu çünkü onu bende yapiyorum
meryembrl Busniscio bende arayış içerisindeyim evime yakın olsun istiyorum. Benim bildigim 1-2 kişi var ama mesafeden ötürü çagırmak istemiyorum. Geçen hafta çagırdım bi abla ögretmen arkadastan almıstım numarasını fiyatı da iyiydi yarım gün 250₺ tam 500 idi sanırım isterseniz size de iletirim
Pediatrihemsiresianne Ben de burda bekliyim canım urfadayım ben de 1.5yıldır bir kişi bile bulamadım vallahi yavaş yavaş yapmaya çalıştım hep oğlum 16 aylık. Umarım güvenilir işinde iyi biri önerilir 🤲😊
Busniscio cheesecake evet ayda iki üç kere gelen bi kadın vardı ama artık ulaşmak mümkün değil randevuları da iptal ediyor işim çıktı diye
Melike_esma minikoglummmmm ben 1000 tl ye yaptırıyorum tüm gün 2 bayan geliyorlar memnunum sizin fiyat biraz Fazla geldi kaç kişi geliyorlar ki
cheesecake meryembrl şirket değil evde olmadığım dönemlerde cagırdım gelip yapip gidiyo ama detaylı değil günlük temizlik burda başka temizliğe giden bulamıyorum malesef
meryembrl Pediatrihemsiresianne biri sırrın karşıyakada biri merkezde baya tam yerini bilmiyorum ama bana uzak yani. Çevremde bulamadım
meryembrl cheesecake ben size atarım isterseniz bana 2 kişi geldi şimdiye dek ve ben nereyi söylersem oraya yaptılar. Ben genelde büyük temizlik için çagırıyorum zaten cam, koltuk, halı sildiriyorum bende arkasından günlük işimi yapıyorum süpür sil toz al vs