Balllllanne Kızlar doğum yapalı 2 ay oldu zaten bi 50 gün kanamam oldu 40 da hemen bitmedi 10 gündür falan yoktu şimdi tekrar azar azar adet kanaması gibi var hafif kasık ağrısı da var adet olduğum gibi aynı böyle hemen adet olan var mı doktora mı gitsem
tubasd Balllllanne normal bir durum yumurtalıklarıniz çalışıyor çoğu kişi 40 üzeri adet olur bu sütun çokluğuyla alakalı bir durum değil kadın sağlığı açısından da gayet normal bir durum sıkıntı yapmayın 🌸 Bebeğiniz hayırlı olsun
alimomsss Balllllanne henüz lohusalıgım bitmedi ama doktorum 40dan sonra adet olabilirsin normal demişti kontrolde
aylinbb ben oldum o sırada başka bir şey için doktora gitmiştim bir dahaki ay da olursa regl olmuşsundur dedi. ve o zamandan beri düzenli oluyorum 40 gün sonra kanamam bitti 2-3 gün sonra regl başladı
Balllllanne aylinbb çok çabuk olmuş sizin de bu normal bi durum mı ki acaba ben de regl oldum diye düşünüyorum. Başka ne olabilir ki
aylinbb Balllllanne yani kimse anormal demedi annem de 40tan hemen sonra olmuş. ablam da iki ay sonra falan oldu sanırım biraz genetik
BebekC Benim lohusa kanamam 30. Gün filan bitti, 39. gün adet oldum. Normal bi durum merak etmeyin. Çevremde çok var doğumdan sonra hemen adet olan.
Balllllanne BebekC demekki normal bi durum bana hep 3 ay sonra 6 ay sonra oluyor herkes dediler o yüzden biraz korkmuştum
Haydiellerhavaya Balllllanne 40 gün bitince adet oldum bende hemen ilk adetim aşırı yoğun geçti ilk 5 gün kanama fazlaydı doktorum normal dedi. Şuanda da düzenli bir şekilde adet oluyorum endişelenmeyin normal bir durum ☺️
Arzu_lina Benimde 40 gün aralıksız kanamam oldu üzerine 10/12 günde regl oldum. Her ay düzenli oluyorum. Hemen regl olmakta,olmamakta normal kabul ediliyor.