-Tubaaa- Bebeğim 1 haftadır ne gece ne gündüz uyumuyor. Saatlerce uyutmaya çalışıyorum yatağına koyuyorum en fazla 10 dk içinde uyanıyor. Sadece memede durmak orda uyumak istiyor. Gücüm kalmadı artık kollarım tutmuyor. Neden böyle
1humeyra -Tubaaa- 2 ay 10 günlüğüz aşıdan beri uyumuyor. Uyku düzeni bozuldu. Doğduğu günden beri sadece kucağımda uyuyor. Ayakta sallamayla veya beşiğiyle uyuduğunda dalamıyor geri uyanıyor. Mama ve anne sütü ile besleniyor yatmadan mama veriyorum. Doyduğunu bildiğim için yanıma yatırıyorum emerek uyuyo sonra emziğini alıştırdım emziğini tutuyorum uyuyor
Hilalalp -Tubaaa- 2 ay 8 günlük gündüz sıkıntı yok ama akşam 8den gece 1e kadar ağlar mı bir çocuk emmek istemiyor uyuyamıyor. Gazı yok çıkıyor pırt pırt. 1 aydır anamızı ağlattı
AzraTalha 1humeyra kokuna alışmış ve heryerde onu arıyor. Sürekli giydiğin bi tişörtünü yastığına geçir yada başucuna koy burnuna yakın olsun. Birde böyle dene ağlarsa al kucağına sakinleştirip öyle yatır canım inşaAllah faydası olur
1humeyra AzraTalha tesettürlüyüm sürekli kullandığım yazmamı koydum baş ucuna biraz sakinleşiyor 5 dakika uyuyorsa geri kalan saatlerde uyanık kalıyor. Özellikle bugün öğlen 3 den beri ayakta 5 dakika uyuyor yada uyumuyor anlamadım derdi ne 😟
zeynepozkar 2 ay 10 günlüğüz bizde emerken uyuyor bırakınca uyanıyor uykusuzluktan bayılacağım artık 🥲
-Tubaaa- Hilalalp bizim de akşam 8 12 arası oluyor genelde gazı. Benim bebeğimde gazını çıkarıyor ama yine de rahatlamıyor tam olarak malesef. Sizinde bir rahatsızlığı yoksa huysuzluk ya gazdan ya uykuya geçememektendir muhtemelen