Senem11 Merhaba rota aşısı yaptıran oldu mu acaba veya yaptırıp yan etkisini gören oldu mu kızım 3 buçuk aylık kararsız kaldım
rabiamirze Senem11 rotayı 3. Ayda yaptık rota ve menenjit beraber agır olmaz mı ayrı gunler yapsak dediğim zaman doktorum yok zaten rotanın yan etkisi olmaz menenjit agır olabilir ama rota etkilemez demişti çok şükür bir etkisi olmadı
Nileppp Rota da hiç sorun olmuyor zaten ağzına damla damlatiyor sadece 1 akc gün ishal gibi oluyor , menenjit de ateş yapıyor 2 gün dikkatli olmak gerek mutlaka yaptırın hiç düşünmeyin
Baklavanida AliHamzam1 benim doktorum 2. Ayda rota istedi 4 ay için gideceğinz rotanın 2. İstedi menenjit demedi daha
Aloneeee Senem11 iki çocuğuma da yaptırdım. Yan etki görmedim. Ama em geç 3.5 aylıkken yapılması gerekiyor diye biliyorum sonra yapmıyorlar. Yaptıracaksanız acele edin zamanı geçmek üzere
Hndealnathn 10 yaşındaki oglumada 2 yaşındaki kizimada 3 ve 5.aylarinda yaptırdım hiçbir yan etki görmedim.sadece asi sonrası ilk 1 2 kakalari sırta kadar çıktı bunu da doktorları normal dedi akşama doğru o da düzeldi ateş huysuzluk başka hiçbir yan etkisi olmadi