Liyaninannesiiii İştahı kesildi, hiç bisey yemek istemiyor, uykuya direniyor, gece ağlayarak uyanıyor.. Nedenini bilen var mı kızlar 2 3 gündür baya zorluyor beni😔
mamanveutdormir Liyaninannesiiii azı diştir veya köpek diş. köpek dişleri 2 şer 2 şer çıktı bizde mahvolmuştuk resmen yeme içme yok sürekli ağlama sabaha kadar ne kendi ne bizi uyuttu sadece anne ya da baba değil ikimizde oturacaktık yanında. şimdi biraz daha iyiyiz çok şükür
Morvy Liyaninannesiiii kızım 20 aylık bu saydıklarınızla birlikte birde hastalık geçirdik geçen hafta meğer 4 azı dişi birden geliyormuş. Şükür ilk azıları çıktı diğer azılardan korkuyorum şimdide😢mutlaka bir bakın azılar arkada olduğu için biz çok geç farkettik kızım biz farkettiğimizde çoktan patlatmıştı dişleri bizde hasta olduğu için böyle diyorduk ama öyle değilmiş
Zesa17 Liyaninannesiiii ah Allahn kolaylık versin ramazan ayında biz öyleydik 1 ay gitti o durum köpek dişleri geliyordu bayağı zorladı beni. Şuanda da kısmen düzelmiş gibi 😭
Liyaninannesiiii Cemre_-53 @mamanveutdormir @Morvy @Zesa17 kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama dis değil, bütün disleri tamamladık 3 ay evvel. Son 4 azi kaldı ama baktım görünürde hiç bisey yok. Hicbisey yemek istemiyor napicam bilmiyorum
Catlakbiranne Liyaninannesiiii Hoşgelmiş 2 yaş sendromu Genel tüm bebeklerde 18 19 dan sonra bozuluyor sanırım etrafımda hep böyle Bizimkide öyle Mükemmel yiyen çocuk aç yaşıyor şuan Ve değişiyor 18 19 dan sonra çocuğunuzu tanıyamıyorsunuz 🤷
zeynep91 Catlakbiranne bizde 18 aylıgız smdilik maşallahı var genelde diş yüzünden iştah konusunda çok problem yaşadık korkutmayın bizi diştir o diştir 🤣
Liyaninannesiiii Catlakbiranne bence de öyle anammm napicaz böyle. Yeme konusu beni çok yoruyor üzülüyorum yemeğince kilosu da zaten 9.800
Cemre_-53 Liyaninannesiiii atak dönemleri büyüme gelişme dönemleri olabilir ama geçici bizde de olur genelde ya atak ya dış olurdu malsf
Liyaninannesiiii Cemre_-53 olabilir ya uyku filan çok zorlanıyor da hiç Bi öğünü yemek istemiyor böyle değildi 😔