Gsultamze Merhabalar resim ekleyemedim kizimda 3 gundur geceleri baslayan kasinti var sadece ayaklarinda alerji oldugunu dusundum ama alerji olsa vucudunda da olmaz mi 3 gundur bu saatlerde basliyor 3 gibi daliyor uykuya surekli ayaklarini kasiyor ne olabilir
benkosarim Gsultamze Ana sayfadaki 3 noktaya basıp resim yükleye basıp çıkan linki resmi yükleyip linki kopyalayıp buraya yapıştırabilirsiniz resim yüklenir
Natli Gsultamze benim bebeğimin vücudunda da aynı döküntüler vardı patates dahil olmak üzere yaklaşık 20 ürüne alerjisi çıktı. Belirgin bi bölgesi yok alerjinin bazen sadece bacakta çıkıyor bazen kolda bazen de bütün vücutta. Bi doktor kontolüne gitmenizi öneririm. Teşhis konulmadan önce hiç uyumayan bir bebeğim vardu. Sürekli kaşınıyor ve uyanıyordu
Drnyz Gsultamze benim kızımda da çoklu besin alerjisi var ama alerji döküntüleri bu şekilde olmuyor kuruluk şeklinde oluyor diye biliyorum.bu bana sinek veya böcek ısırığı gibi geldi
Hamzaboy Canim mutlaka götür bende aynı böyle fark ettim ayağında ve geceleri kaşıntı vardı uyuz dedi alerjide olabilir veya başka birsey insallah hicbirsey çıkmaz