Doga0812 Egeasaf sanki burnuma klasik konulardan gibi geldi yani nasıl desemki koku yok gibi öyle soyliyim hatta orada çalışan kişi herkes 122 kokuyor demişti 😀
poncikci 122 aldım çok övüldüğü için evet ferah bir koku ilk sıkınca biraz ağır geliyor ama durdukça güzelleşiyor kalıcılığı aman aman değil, bargellodansa DPyi öneririm P12 kodu
snyck Egeasaf zevkler çok farklı olabiliyor bende aldım evet çok kalici ama asla bana göre değil çok başımı agritti durdukca kalan o koku bana cok agir geldi halbuki ciceksi alt notaları baharatlı yazıyordu ama dediğim gibi giydiğim şeyi yıkamaz isem mesela hala üstünde koku kaliyordu
Gzdeeee ak1905 yanı alt notalarında baharat olan bi koku çokta hafif diyemem migreniniz varsa 384 numaraya bi bakın derim victorıa secret bomshell muadılı daha çıçeksı temız bi koku baymaz bı deneyımn isterseniz 🌸 ablamda her kokuyu kullanamaz bir tek bunu kullanabiliyor
Ezogelin_n Egeasaf kullanmadım ama bayide denemiştim abartıldigi kadar değil bence bana pek hitap etmedi 170 hipnotize 324 ve 384 mutlaka deneyin
tatlisert Gzdeeee sizi bulmuşken sorayım ☺️ shiseido zen parfümünu çok beğeniyorum fakat gerçeği bana çok pahalı🤭 bargello da ki kokusu nasıl sizce? Yorumları okumuştum.kimi beğenmiş kimi gerçek kokusuyla yakından uzaktan alakası yok demiş. Çıkıp alma fırsatım da yok. İnternetten sipariş vermek istiyorum ama emin olamadım😊
Gzdeeee tatlisert muadıl sonuçta ama şuana kadar hiç kimseden duymadım kokuyla alakalı oyle bi yorum bence bi şans verebilirsiniz güzel seçim👌🏻
Merve0227 Egeasaf bence kalıcılık falan insan teniyle alakalı bişey diye düşünüyorum kokuların kendine ait kokuyu deneyerek görerek öğrenebilirsin mesela bende o koku hiç kalıcı olmamıştı sıkıtığım gibi koku havada uçup gidiyordu Avon For away parfümünde kaldım sıksam günlerce üstümde kalır koku mesela
birtatlivera Egeasaf Bu arada kalıcı ama koku değişiyor daha sonra. İlk sıktığımız andaki koku ve bir gün sonra kıyafetteki koku aynı değil. Normal. Çok da orijinaller gibi beklememek lazım. Beklentiyi çok yükseltmeden bir defa deneyebilirsiniz.
tatlisert Gzdeeee tamam teşekkür ederim birsey daha sorabilir miyim 😊 ben ağır kokulara hiç gelemiyorum hemen bı baş ağrısı oluşuyor bende. Zen dışında hafif güzel önereceğiniz kod var midri. Bide zenin kodu neydi hatırlıyor musunuz
Maviim Egeasaf Kullanıyorum, kalıcı. Kokusu daha amber tarzında kadınsı bir koku. Yani mesela çiçeksi veya ferah bir koku değil