caylavyu 6 aylık bebeğimin omuz kenarı ve boyun altında 1-2 haftadır bu şekilde kızarıklık var egzama mı sizce bu daha önce yaşayan varmı? Yarın doktora götüreceğim ek gıda alerjisi olabilir mi acaba
Uyutanne caylavyu vah yavrum vahhh kıyamam ona ağzını yediğim doktora götürün egzama veya değil enfeksiyon falan kapar Allah korusun. Çok geçmiş olsun
Burculice caylavyu durduk yere çıktıysa besin alerjisi olabilir ne verdiğimizi bir düşünün geçmiş olsun belkide çamaşır deterjanı vs dokunmuştur
Busraa52 caylavyu egzama ya benziyor pul pul olmuş cildi hassas olduğu için sürekli nemlendirmek gerekiyo Dr gösterin çokta bi çözümü yok zaman zaman sönüyor ve tekrar çıkıyo
caylavyu Uyutanne yarın mutlaka götüreceğim kendi doktorumuz dönme kaynaklı sürtünmeden olabilir demişti ama hiç öyle değil gibi
Brokolilim caylavyu Oluyor maalesef ki alt kısmı kızarık üstü benek benek olunca benzettim ben kabarcık içi sulu gibi duruyor egzama olamaz ama
aslhan-07 caylavyu sürekli nemlendirin kremle ama bazı egzamalar alerjik oluyor besin kaynaklı doktorunuza danışın
caylavyu Busraa52 sün götürdüm egzama başlangıcı dedi bebeklik döneminde oluyormuş canım normal dedi iki krem verdi sabah akşam sürüyorum baya azalttı kızarıklıkları