AycelenAsya gulsum2144 içeriği temiz olup ve en hesaplı mama sma dan geçtim bebeğim 7 aylık kken şuan 9. 30 ayligiz gayet iyi halada kullanıyoruz e bebekten 20 TL e alıyoruz şokta başka marketlerde 40 lira bilginiz olsun 🌼
Biryigitanasi gulsum2144 Bebelac denedim bebeğim hep karnını azcık doyurucak kadarını içip gerisini bırakıyodu bunu denedim sonuna kadar içiyo şuan severek hesaplı ve kilo alımıda iyi 😊
Minikfarem Canim ben kullaniyorum cok sukur hicbir sorunla karşılaşmadım hatta kilo alimida cok guzel oldu ne gaz ne kabizlik yapti birçok mama denedim tek rahat ettigim mama bu 🤗
Biricikask gulsum2144 laktoz sutun icinde olan seker kullaniliyor genelde zaten mama konusunda iyice paranoyak olduk icinde arsenik bile varmis mamalarda herobaby de sut sekeri disinda seker var onu demk istedm
uyus Biryigitanasi Bende bebelagtan geciş yaptım.kızim 8aylık.6ayına kadar bebelag yedirdim.ama hem hesaplı hemde zararsız oldunu görünce devam ettim
gulsum2144 Biricikask anladım haklsınız mama vermeye korkar olduk ama emzirmem yasak mamafan başka çarem yok..
Biricikask gulsum2144 seni anliyorum bn de mama veriyorum canim ama her verdiginde acaba diyorum o kadar cok sey duyorum ki