Sonnefes Kızlaaar bebişimin dişleri epeydir çıkmıyordu Alttan üstten toplam 6 diş çıkartıyor rekor kırdı uzun zaman sonra sizinkiler aynı anda kaç tane çıkarttı 😀
sessizkuzucuk Sonnefes tam olarak 6 diş olduğunu nasıl anlıyorsunuz, belirmeye başlıyor ordan mı acaba
yagmurkokusu_ Sonnefes 4 tane çıkarmıştı 72 saat uyumamıştım ateşlenir diye öyle bir kötüydüm ki bedenimi beynimi hiçbirşeyimi hissetmiyordum. Yaşadığımı bile hatırlamıyordum oda uyumadı onca saat günde 15 er dakika 😂
irva Sonnefes Genelde oğlum dişlerini aynı dönem peşpeşe çıkardı.En zoru azılardı aynı anda çıkardı azıların hepsini.Ama ona rağmen çok şükür ateş vs hiç yaşamadık diş çıkarmalarda.Sadece huysuz oluyordu o kadar.
E-urey Sonnefes benim kızımın da üst ön iki dişi baya kabarmış iki gündür ateşleniyor sanırım ikisi peş peşe çıkacak yavrum halsiz çok üzülüyorum
Sonnefes E-urey canım hemen karanfili ezip üzerine zeytinyağı koy dolapta beklet bi gece çok iyi geliyor ilk dişimi
E-urey Sonnefes evet ilk dişi ben alttan ilk dişi çıkar diye bekliyordum bugün öylesine üstlere bakayım dedim birde gördüm şişmiş diş etleri verdiğiniz tarifi hemen yapayım inşallah iyi gelir teşekkür ederim
sessizkuzucuk Sonnefes bende ilk 2 tane fark ettim şimdi baktığımda 2-3 tane daha beyazlık gördüm de, ondan sordum. İlk bebek olunca 🥲
Rokforcuk Sonnefes bizde de rekor 7 aynı anda 10 ayında çıkardı durdu durdu sonda 5 6 ay diş çıkarmadı rahat geçti p dişleri çıkarırken ama o 7 dişi çıkarırken çok sancılı geçirdik. Geçti gitti o günler o sık sık uyanışlar