Ysmn_YgtAlp_Mtlu Bebeğin gelişimi açısından müzik çok önemli ve siz hangi müzikleri dinletiyorsunuz? Önerileri alalım.
Milaya Ysmn_YgtAlp_Mtlu ben bebek için olan klasik müzikleri dinletiyorum. Ve hedefim küçük yaşta ingilizce öğretmek olduğu için İngilizce çocuk şarkıları dinletiyorum
deletedmom719 Ysmn_YgtAlp_Mtlu ben daha hiç dinletmedim ama hep Kendim söyledim. Göz göze temas kurarak şarkı söyledim oda ne zaman şarkı söylesem susar ve agulamaya başlar 😊
Sarisin Ysmn_YgtAlp_Mtlu hamileyken klasik müziğe başlamıştım hala oyun oynarken fonda klasik müzik oluyo kısık tonda onun dışında bu aralar sevimli dostların şarkılarını seviyo
birkucukatahan Ysmn_YgtAlp_Mtlu Ben Radyo 7 yi aciyorum televizyondan her telden çalıyo 😄 bebişimde hem sakinleşiyo hemde uykuya geciyo 😄😄
Ysmn_YgtAlp_Mtlu Milaya yalnız dil öğretiminde en güzeli pratik yapmak yani evde de İngilizce konuşmak
Milaya Ysmn_YgtAlp_Mtlu daha 2 aylık en azından şarkılarla kulağı alışsın diye başladık. Biraz büyüse ufak tefek başlayacağız 🤭
Ysmn_YgtAlp_Mtlu deletedmom719 aslında sizinki en güzel, bazen ben de söylüyorum. Hatta oğluma şarkı bile yaptım😇
deletedmom719 Ysmn_YgtAlp_Mtlu aa aynen bende yaptım 😍 taa hamileyken söylüyordum şimdi de söylüyorum bu arada benim oğlumun da adı Yiğit Alp 🥰
Mom022 Ysmn_YgtAlp_Mtlu spotifydan super single songs albümünü dinletiyorum. Kizimin favori şarkıları bile var 😇