aylizinannesiii Kızlar kizim zayıf ama herşeyi yiyor vitaminde içiyor öğlen çorba salata akşam yemek pilav yoğurt sabah börek omlet domates yer sizde durumlar nasıl herşeyi normal ama hep zayıf yardımcı olur musunuz siz neler yapıyorsunuz
PatronBebek aylizinannesiii 30 aylık kız bebeğin olması gereken kilo 12 dir zaten. Siz şişman mı olsun istiyorsunuz?
Dorukcugummm aylizinannesiii oğlum 31 aylık 12.500 kg.Bana da zayıf geliyor ama ne yaparsam almıyor🤷♀️kan degerleri de normal
Aselllll aylizinannesiii kızınız zayıf degıl boyu uzun gelısım olarak kılosu normal yemegını yiyorsa guzelce kıloyu ne yapacaksınız kılo saglık demek degıl
aylizinannesiii Aselllll gelen misafir ne zayıf yemiyor mu diyor anlatamıyorum yediğini napacagimi şaşırdım 😥
Aselllll aylizinannesiii mıllete göre degıl bılgılere göre hareket edebilirsiniz her cocuk farklıdır ama boyunuzaması beslenmesının ıyı oldıgu anlamına gelır
aylizinannesiii PatronBebek hayır canım sismanliktan ziyade 6 aydır hiç kilo alımı yok normali 14 15 kilo dedi doktor bende üzüldüm eve gelince
aylizinannesiii Aselllll çok teşekkür ederim mesajınız için 💓 tabiki bilgilere göre hareket ediyorum sadece bağışıklık güçlendirici ne verebilirim diye danışmak istedim
PatronBebek aylizinannesiii e nabızdaki persentilden bakarsanız normal değerin 12 olduğunu görebilirsiniz. Kız çocuğu da kilolu olmasın zaten gerek yok. Obezite yaygın. Sağlıklı olsun zayıf olsun ki sizinki normal.
livanurvealpinannesi61 aylizinannesiii 30 aylık bebek için 14 15 kilo fazla yalnız. Benim kızım 12 kilo bile değildi doktor iyi demişti hiç 14 kilo olmalı demedi bize.
aylizinannesiii Missfistik bende o yüzden endişelendim kan tahlilleri de normal ama şüpheliyim halen daha
irva aylizinannesiii Oğlum 13.5 kg ama boyu uzun yani boya gidiyor.Aylardır da kg almazdı daha yeni bu kg’ye geldi.
Sedoa_ aylizinannesiii çorba vermeyin diyor bazı doktorlar besleyici değil ve şişiriyor diyorlar. Dr Rıfat var instagramda o özellikle diyordu sanırım
Aysenur343 aylizinannesiii kızım 40aylık 12kilo üzülmeyin sağlığı yerinde olsun kilo ilerde de alır 🌼