Tugbalina Merhaba hanımlar kızım 2 yaşında emmeyi bırakalı çok oldu ve sürekli ağzı kokuyor aç veya tok olması farketmiyor neden acaba bilgisi olan var mi
Ogullarinaasikanne Tugbalina gecen gun dahiliye doktorunun bir yazisina denk gelmistim. Onceden doktor olsam hastaligi kokusundan tanirdim diyo. Bence bu durumu bir doktora sorun derim.
Eslemimmm Tugbalina miğdesinde problem olabilir. Ağzında yara çıkmış olabilir. Boğazında yara olabilir. Benim kızımın ağzında yara çıktığı zaman ağzı kokar mesela.
AyyuceNurY Tugbalina Bizde çocuklarda ağız kokusu üşütme denir oğlumda da olduğu zaman kesğnlikle hastalanıyor
sevimlienerji Bence bunu bir doktora sormaniz gerek. Çünkü yanlış yönlendirme olabilir burdaki yorumlar bu tür şeyler ihmal edilmemeli bence. Buradan bir tedavi bulamazsınız buna
Canda Tugbalina diş ve ağız bakımını yapıyor musunuz ? Düzenli fırçalama, diş fırçasını iyi temizleme gerektiği zaman temizleme takviye alıyorsa sonrasında su vererek desteklemek gibi. Mideden de geliyor olabilir her türlü doktora götürmenizde fayda var