Perva merhabalar bebeğim 20 günlük bugün sünnet oldu bezle teması kesmemi söylemedi doktor sadece kantaron yap sürüyorum bir de sabah ve akşam beze krem sürüyorum onun dışındki bezler kremsiz ama aklıma takıldı gazlı beze vazelin sürüp teması engelleyende varmış karton bardak koyan da siz nasıl yaptınız acaba bezi kapatken biraz ağlıyo sürtünmeden canı acır herhalde
Berrin2 Perva bende 15 günlükken yaptırdımm, kesimlike karton bardağı öneriyorum. Acısını, sürtünmeye bağlı kanamaları çok güzel önlüyor.. bir sürü bardağı kesip kenara koymuştum her bez değişiminde bardağıda değişip yeniliyodum çok çabuk iyileşti
Yigitefeninannesi_ Perva bizim 3.gunumuz bugün sünnet olalı kağıt bardak kesip koyuyorum çarşamba günü çıkar demişti kremini sürüp bardağı koyup kapatıyorum
Bebegimm1 Perva bana doktor 1 tane krem verdi oda antibiyotıklıydı bir tane de agrı kesici şurup verdi karton bardak koy ertesi günde yıka her gün suyla temas ettir demişti başka bir şeye gerek kalmadı huysuzlukda yaşamadı siz doktor ne verdiyse onu kullanın bende beze sürtmesin diye karton koydum sonuçta ameliyat oldu bir şeyle temas edip sürtünmesi canını acıtır
Burcuakgul13 Bizde 2 aylık 10 günlük bebeğimizi bugün yaptırdık. Doktor köpük bardağın ağız kısmını keserek iki gün korumamızı, sonraki 2 günde sargı bezine vazelin sürmemizi ve o şekilde korumamızı söyledi. Yine doktorunuz daha iyi bilir tabiki sevgiler 🙏🏻
Miko Ben 3.5 aylıkken yaptırdım köpük bardak kestik ve sadece kantaron yağı kullandık krem vs hiç bişey olmadı kullanmadık..
Salihabilgi Bizim sünnetimiz local anestezi ile olmuştu doktorumuz iki gün karton bardağı koyun dedi sonra çıkarttık ama her alt değişiminde losyon sürdük o da elimizle değil kremi ketçap gibi sıkarak sürdük 3. Gün iyileşmeye dönmüştü çocuğun idrarı iyileştiriyor siz mutlaka ilk iki gün bardak koyun
Hndealnathn 9 aylıkken sünnet oldu oğlum sünnet eden doktor sargı bezi ya da bardağa gerek yok 2 hafta 1 numara büyük bez kullanın 1 hafta 10 gün kadarda pipiye dışkı değmemesine özen gösterin yeterli demişti 5 günde iyileşti oğlum