Miniginannesi20-07A Hanımlar bebeğim 9 ay 11 günlük Balgamlı öksürük için napabilirim bricanyl verdim calpol verdim napabilirm başka Uykusundan uyandırıyo bi nalet öksürük ne olur yardımcı olun
Naz_ve_annesi Miniginannesi20-07A asist diye bir şurup var kullanmak isterseniz eczaneye danışıp alabilirsiniz çok iyi söktürüyor balgami
Yalpp Miniginannesi20-07A yanında buhar makinesi açın uyurken bir de okaliptüs ve nane yağı iyi geliyormuş diye duymuştum sıcak suya koyup bebege buharını veriyorlar sanırım . Tabi ne kadar doğrudur yapılır mı bilmiyorum bizdede var aynı sıkıntı ki üç aylık benim ki daha😔
Ysmnakdn Hava verebilirsiniz balgamı sokturuyor balgamlı oksurmesi güzel bisey aslında balgamı çıkarıyor
Miniginannesi20-07A Yalpp seninki daha çok küçükmüş ya Allahım yardımcımız olsun Bende doktorda aldım soluğu hemen iburamin ile klomoks serum yazdılar gönderdiler boğazları tıkanmış çok şükürki cigerlernde sorun yok
Yalpp Miniginannesi20-07A Allah korusun minigi ya çok fazla var bu aralar hastalık ve geçmiyor bir türlü daha dikkatli olmak lazım 😔 geçmiş olsunnn 🙏