Elifinci17 M-mirac64 canım o aylarda memelerin sağıma alışık değilse süt çok az çıkar ilk kızımda 10 ml anca sağardım 2 sene emzirdim ki 1,5 senesi sadece anne sütü idi iştahsızdı. Sağımla çıkan süt var olan sütünü göstermez bebek kat be katını emer memenden.
almilabuss M-mirac64 o zamanlar 20-30ml anca çıkıyordu. Memelerimi parçalıyordum resmen çıkarmak için
M-mirac64 almilabuss bnm bebeğim mama da yiyor Gündüz mama gece de sadece emiyor ama sütüm ilk zamn yoktu bnce şu an yeterli ama bir türlü mamayı kesemiyorum deniyorum emmiyor gündüzleri
M-mirac64 almilabuss yok sinirlendigi zaman hiç almıyor kolik olduğu için ugunuyor 5aydir bir türlu alistiramadim emmeye gündüz ne yptysam emmiyor
Dilankenar Elifinci17 merhaba sonra naptınız peki bende sagdim süt çıkmıyor ama üstüm ıslanıyor sütten bebegimin kilosu iyi sütüm yetiyor bez sayısı güzel ama naptiysam elektrikliyle olmadı sık sik mi denemdm lazım bı iki denedim biraktim
Elifinci17 Dilankenar bişey yapmadım pandemi zamanıydı okullar kapalıydı dersleri evden yaptığımız için sür sağmama gerek kalmadı öyle büyüdü. sağım yapmak zorundasınız sanırım. Sağım makinenizden eminseniz bildiğim kadarı ile 15 gün falan sürüyor bu alışma durumu