cananata01 Kızlar 3 aylık bebeğim en son bugün sabah 6da mama yedi biberonu yaklaştırırken daha kıyameti koparıyor farklı mama farklı biberon denedim aynı neden olabilir
Aynr422 cananata01 bizimzde aynı öalesef beslenmek iştemyr ne benm sütümü ne mamayı 😢sürekli ac die düşünmekten yoruldm
Yagmur988 cananata01 Hiç mama biberon değiştirme bu uzun ve yorucu bı sürec ama illa ki geçecek yapacak bişey yok yemiyor diye ağlayıp duruyorum ama elden bişey gelmiyor çocuk asla almıyor
cananata01 Gkcsl yani gazını da çıkardı ama daha var mı bilmiyorum ama normalde de kolik bebek mamayı her türlü yerdi gazı olsa da
Yagmur988 cananata01 en son Sabah 10.30 da yedi daha yemedi biberon ağzına gelince kıyamet kopuyor uyursa ancak içer
cananata01 Yagmur988 normalde de uyurken içen bir çocuk değil ki denerim yine de çay kaşığıyla ağzına döküyorum napim neden oluyor peki
Yagmur988 cananata01 Keşke bilsem canım sabahtan beri almadı cok üzülüyorum çocuk huzursuzda değil… Ağlamıyooo
cananata01 Baklavanida herhangi bi fikriniz var mı doktora götürdünüz mü yada gribal bişey var mı sizde
hzdmm Bizde aynı durumdayız 3.ayına girdiğinden beri tam bir haftadır böyleyiz. Çok yorucu ağlamaktan kahroluyorum bebeğim aç diye. Benzer bir başlık ben de açtım daha dün
Baklavanida cananata01 Yani bence gerek yok bi hava aldırırın canı istemiyor olabilir illaki içecektir aç yaşayamaz uyumaz bir defa ama yarın da devam ederse sağlık ocağına götürebilirsiniz. En son 6da içti demiştiniz tekrar içti mi?