15032021 Kızlar selam sosyal yardım parası yeni almaya başladım geçen ay geç yattı bu ay kaçında yatar bilen varmı teşekkür ederiimm
Busbus34 15032021 merhaba bilgi verirmisiniz nasıl başvurdunuz nasıl alıyorsunuz neler yazdınız basvururken
15032021 iki_prens_annesi merhaba bisey daha sorabilirmiyim size benim sayfamda elektrik yardımı diye bisey var ben buna pandemide başvuru yapmıştım parada yatmış hatta günü geçtiği için geri iade edilmiş sanırım bi tanesinde 173 diğerinde 140 tl gibi birşey yazıyor 1 mayıs 2023 tarihli ikiside yeni yani ptt ye gitmem gerekiyormus sanırım öyle yazıyor yanında 🙄 anlamadım
Portologg 15032021 ayy canım kötü zamana denk gelmissin haziranda bitiyor 🙂 baştan basvuru yapman gerekiyor tabii düzenleme olmazsa
15032021 Serpil09 yazdım şimdi yine o sayfa çıkıyor önüme hesaba aktar dediğimde ücret yok uyarı çıkıyor ptt ye gitmem gerekiyor galiba
-Beliss Serpil09 ben o sekilde odemeyi yapamiyorum ptt kurumundan odeme yapiliyor dio anlamadim daha dogrusu
15032021 iki_prens_annesi ben şuan ailemle kaliyorum adresimi buraya aldırdım boşanma aşamasında olduğum için.. burdaki faturayı oraya götürebilirim yani oluyormu
iki_prens_annesi 15032021 egerki ikametin aileylese yatirabilir ama yinede bi gosterin ikametgah degisikligi olunca sorun cikmis olablir aylik yardm parasini alabiliyrmusnz ikametgah degiskligi yuzunde kesinti yasaniyormud
15032021 iki_prens_annesi geçen ay aldım yardım parasını hatta geçen ay pandemi döneminin tarihini gösteriyordu bu dediğim elektrik yardımı.. 1 mayıstan itibaren yeni tarihli olarak elektrik desteği yardımını gösteriyor şuan ben ptt ye gidiyim bir soriyim
Mehmetmetinim Kızlar bende başvuru yaptım bu gün 144 aradım kabul edildi dedi haziranın ilk haftası alırsın dediler e devlete bakıyorum yardım durumu devam ediyo yazıyo kafam karıştı
15032021 Mehmetmetinim evet gözükmüyor para ne zaman yatarsa orda yazı çıkıyor ödemeniz yatırılmış ptt şubelerinden alabilirsiniz diye
Buse_minel01 Neslihanyagmur çocuk sayısına göre değişiyor 1 çocuk varsa yardım parası 1200 tl elektrik yardımı 140 tl
15032021 Neslihanyagmur ben 1.200 alıyorum canım bide elektrik yardımı aldım bugün ilk 320 tl oda ama o 320 tl yi size vermiyorlar elektrik faturanızla gidiyorsunuz onlar orda ödüyor geri kalanını siz ödüyorsunuz
15032021 Buse_minel01 elektrik yardımı bana 320 verildi bugün makbuzda öyle yazıyor sizin neden 140 tl