Esem Kızlar oğlum 7 ay 15 günlük ateşi var 39 a kadar çıkıyor calpol ve pedifeni dönüşümlü veriyoruz ama ateşi düşmüyor 38 e anca düşüyor sonra gene çıkıyor çok korkuyorum ne yapabilirim sürekli ılık su sürüyoruz heryerine ateşi çıkarken elleri ayakları benek benek oluyor normal mi acaba kan tahlili yapıldı mikrop çıktı başka ne yapabilirim
[silindi] Esem Öncelikle geçmiş olsun, evde yapılabilecek her şeyi deneyip sonuç alamıyorsun derhal hastaneye gidin derim ateş riskli bir durum birde mikrop çıktıysa tahminim antibiyotik verilir, max 3 günde atlatılır inşallah, Allah şifa versin 🙏🏻
245 Esem Ateş cok onemli farkli hastaliklara neden olabilir. Benim kziimdada ayni sey oldu. Havale gecirip menenjit teshisi kondu
Cinar_annesi Esem Çok geçmis olsun rabbim şifa versin en acilinden bizlere . Benimkide 7ay 15 gunluk 37yle 38 arasinda gidip geliyor atesi doktora gittik 3 gun takip dedi surekli yuregim agzimda allah yardimcimiz olsun ..😔😔
Balannesi Esem Kanında enfeksiyon varsa antibiyotik kullanıyosunuzdur sanıyorum. Ateş 48 saat sürer sadece beziyle bırakın çok geçmiş olsun🙏🏼
Zerinisadem Basina kol altina sirkeli su yapip koyun atesi dusuruyor baktin hala ayni dr mutlak goturun
Cinar_annesi Esem 38i görünce calpol 39u görünce fitil vermelisin (paranox)ve 15 dk soguga yakin suda duş aldirmalisin basina getirmeden suyu canim bildiklerim bu kadar 🤗
Esem Antibiyotik zaten kulanıyoruz doktor 2 gün sürer dedi birde bu bizim ilk ateşlenmemiz oyuzden çok tedirginim sürekli ilaç içiyoruz beziyle yatıyoruz suan gündüz daha iyiydi vücudunu ıslatıyoruz anında kürüyor rabbim yardımcımız olsun
[silindi] Esem Doktora gidin yatış isteyin derim durumu hala stabilse, evde olabilecek tüm müdahaleleri yapmışsınız Geçmiş olsun..
MuhammedAmine Esem bizde 39.3 derece ateşle acile gittik hemen müdahale edildi parol serum verildi . Kulağında iltihap varmış kusuyordu ve ishaldi 24 saat ağlıyordu yavrum çok acı çekmiş 😭
Esem [silindi] suan iyiyiz çok şükür saat 7 gibi biraz Yükselicek gibi oldu Ateş düşürücü verdim şimdi ateşimiz YÖK ama takıpteyim doktor 2 3 gün sürer dedi