hemsire09 Kız kardeşimin düğünü için alacağım fakat karar veremiyorum ağır güzel bi elbise olsun istiyorum bunlardan farklı öneriniz olursa ona da açığım 😢♥️
ikicocukcokcocuk hemsire09 1. Resimdeki çok hoş duruyor şahsen herkesin üzerinde kırmızı mavi oluyor ama bu renk nadir 😍
biroglanannesii1 hemsire09 Ben bordoyu beğendim ama böyle transparan elbiseler de tül detayları beni rahatsız ediyor ama onun dışın da o elbisenin modeli gayet asil ve hoş
hemsire09 ikicocukcokcocuk ya ben de ablasıyım böyle zarif ama kendini belli eden bi şey olsuj istiyorum 🥲
antropologanne hemsire09 Ben bordo olani cok begendim. Abartisiz şık olan elbiselerden ama o göĝüs kısmındaki tül detayı bana anlamsiz komik geliyor. Öyle acik giyemeyeceksem hic giymeyeyeyim 😂
hemsire09 antropologanne ben de mavi ve yeşil arasında kaldım o ara tülü de muhtemelen diktiririm yaa benim göğüs kısmında orası çok hoş durmayabilir🥲😂
Deletedmom_62 hemsire09 yeşilin kol ekleme yerleri bir tuhaf duruyor sanki sonradan eklenmiş gibi duruyor mavide ise bel kısmındaki kuşak hoş durmamis