Merhaba arkadaslae bebegim 7 bucuj aylik uykuyla ilgili surekli yaziyorum cunku artik uykusuzluktan olucem.
Sabahlari kac uyku uapiyo belli degil 3 uyku 2 uyku yapmasi lazimmis bu aydakilerin ama benimkinin uyandiktan 1 2 saat sonea uykusu geliyo ki sormayin nasil uyku 1 saat sallattiyriyor 20 dakika zorla uyuyor sonrada 1 2 saatte uykusu geliyor gece deseniz emzirip kouyuuorum 5 dakka sonra uhaniyo 1 saat sallatiyo saatte bir kalkiyo artik uykusuzluktan haraket edemiyorum kucucuk bebekken bukadar uyanmiyordu geve nikdu bu cocuga sorum su ki gunduuzleri uykusu geldigindemi uyutmaliyim yoksa saat duzeniylemi ilerlemeliyim bu arada sallayarak uyuyor desteksiz uyutun demeyin o mumkun degil malesef benim cocugumda ortaligi kopariyor . 7 aylik bebekleri olanlar boylemi yazarmisiniz .
Bide sutum yetmiyodur deyip gece mamasi aldim onu yediriyorjm yinede kalkiyo aclikla alakasi yok zaten dojtor sutun yetiyor dedi uzun oldu kuusra bakmayin yorumlarinizi bekliyorum lutfen yardimm edin bilincli anneler