BusraaBsr kızım 2 yaşına girecek ve asla memeyi bırakacak gibi değil gece sabahlara kadar emiyor yemekte yemiyor bu yüzden lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız ne yapabilirim ne denesem olmuyor çıldırcak gibi ağlıyor
BusraaBsr Elisa_dmr 80 kiloyla doğuma girmiştim şu an 62 kiloyum eski kilomdayım demekki zayıfladım :)
Elisa_dmr BusraaBsr kız ne güzelmiş ya darısı bana ama benim oğlum pek memeci değil bir dakika emip bırakıyor keşke çokça emse :)
BusraaBsr Elisa_dmr yaa bişey diyimmi bende zorla emzirdim şimdi asla bırakmıyor 2 yaşında ve artık çok zorluyor özellikle dışarda buna bir çözüm lazım yani 😂
Elisa_dmr BusraaBsr bende zorlim inşallah bizde öyle oluruz ben iki çocuğumu emzirmedim çok içimde kaldı bu üç numara emsin istiyorum oda bırakacak razıyım yani iki yaşa kadar emmesine sizde bırakması için sabır otu mu taşı mı diyorlar bilmiyorum onu kullanın çevremde onu kullanıp faydasını gören çok var :)
Elisa_dmr BusraaBsr derde bak birimiz emsin diyoruz birimiz yeter bıraksın diyoruz amin inşallah ilimizde hedefimize ulaşırız 😂