ayazsmotherr Kızlar bebeğim tam 1 aylık emzik tutmuyor. İstiyorum ki uyurken bari emzik alsın. Gurbetteyim zorlandığım da beş dakika bak diyeceğim kimse yok o yüzden emzik bizi güzel oyalardı:(
Sare_nuhaninannesi_05 ayazsmotherr Philips avent ultra Air night öneririm canım benim çok memnunum doğduğu andan beri kullanıyorum direk agzina verdim o günden beri tutuyor bebeğim 2 ay 28 günlük ve dediğin gibi evet emzik kurtarıcı 🥰🥰
Zes ayazsmotherr başka emzik deneyebilirsiniz benimkide ilk bir ay emzik tutmadı öğürdü hatta. 4 tane emzik değiştirdim en son aventinkini tuttu onuda ilk başta öğürdü ama ben pes etmedim bi kaç kere zorladım tuttu
nazlimom_ ayazsmotherr bibs kauçuk tuttu benimkide philips sert oldugu icin tutmadı bence bibs emiyor. Uyku arasında verdim ben mesela memeyi emerken uyudugunda memeden çekince emziği vermiştim öyle öyle alıştı
edafmo ayazsmotherr aventin 3 çeşidi, wee,nuk,tomme tipe, Chicco denedim. Damaklı damaksız kauçuk silikon… Aslaaa tutmuyor evde tam 12 tane emzik var kızım 2.5aylık hala deniyorum ama hala istemiyor.. bende çok istedim emsin diye olmadı
ayazsmotherr @Sare_nuhaninannesi_05 avent ve bibs aldım ikisini de tutmadı canım gerçekten nasıl vereceğimi de bilemedim senin minik almış ne güzel 😍 benimkisi o yüzden hep emerken uyumak istiyor