Burcu60 2022 de biraz çalışmaya başladım hamile olduğumu öğrendim bıraktım 2 çocukla şimdi hedefim 2024 ama.hersehi unutmuşum alt yapım fazla yok nasıl çalışıyorsunuz nerden başladınız acaba
Burcu60 Burcu60 hatta YouTube da bı kadın var Merve koç çok motive ediyor insanı 2 çocukla başarmış bı kadın çok güzel anlatıyor bende girmek istiyorum
Zeyzeh2 Burcu60 videolu ders anlatımları izleyerek başlayabilirsiniz temeli atarsınız daha sonra soru çözümleri ile de pekiştirir siniz YouTube de çok iyi hocalar var
Zeyzeh2 Burcu60 aslında ders ders gitmeyin her dersten saat saat izleyin Türkçe mat ve tarih ağırlıklı olur coğrafya ve vatandaşlık konuları daha az onların ders sayılarıni düşürebilirsin
Aysegul93 Burcu60 2020 de biraz çalıltım 82 aldım atanamadm.2022 ye bende çalışmadm 75 aldım işe yaramaz. Şimdi yne başlayacagm youtubede benim hocam hoca webde kanalları ile çalışacağım .
Esra_58 Burcu60 şu taşınma tayin işi bitsin benden yavaştan başlayacağım anca cocukli olunca malum heran rahat çalışmıyoruz
Burcu60 Esra_58 ins isteidginiz gibi olur çocuklarla zor olacak ama sonucunu düşününce motive oluyor insan