Menis123 Kızlar şu sıra bu bilekliğe taktım3 tane falan olunca çok hoş duruyor ve yatırım içinde değer kaybı çok olmadığı için öneriliyor. Bende evdeki çeyreklerimi falan bozdurup bunu mu alsam diye düşündüm değer kaybı çok yokmuş aranızda yaptıran var mı? Kenarda duracağına kullanırım diye düşündüm
S_x_w Menis123 ben de kullanıyorum 6 tane..biraz şekli bozulur gibi oluyor kızımı kucağıma aldığımda özellikle ama yapılırsa düzeltiyorlar diye biliyorum..değer kaybı yok işçiliksin ve uzun vadede her zaman kazandırıyor zaten
Menis123 PatronBebek seviyorum evde duran altınlarımı değer kaybı olmadan kullanmayı 😍 siz kaç ayar tercih etmiştiniz ve ne kadara almıştınız?
Tubaucak 6 sene kuyumcuda calistim , ajda bilezikte bildiginiz 22 ayar bilezik . Tarz olarak tabiki cok sahane , yatirimlik. Artik pek eski tarz sarnelli bilezik kalmadi
Menis123 Tubaucak çeyrek bozdurup alsam çok değer kaybı olmaz dimi? Bi de ne kadar oluyor acaba tanesi ve kaç gr almamı önerirsiniz? Bilgim pek yok ayar, gram konusunda almışken de bütçemin yettiği kadarıyla güzel bişey olsun istiyorum
PatronBebek Menis123 22 ayar oluyor onlar hepsi aynı. Ayarı düşük olanlar kaybettirir zaten. Geçen sene aldım tanesi 9 10 civarıydı
CatBoy Menis123 Ben kullanıyorum çok şık duruyor günlük kullanıma uygun. 1 ay önce 11.500 a almıştım tanesini 10 gr 22 ayar. Şuan altının yükselmesiyle 12 civarı sanırım
Tubaucak Menis123 kuyumcunuza grama gram yaptirmak istiyorum derseniz yardimci olur atolye parasi odersiniz sadece oda en son agustos ayinda 15 tlydi gram başı . Ben agustosta ayrildim isten
Tubaucak Fdme 10 gr guzel oluyor 10 12 arasi yaptirabilirsiniz 15 20 gr ajdalarda kalinlik arttigi icin model hos durmuyor
Dlshnn3 5 tane de bende var 10.400 aldım ocakta suan 12.500 olmuş ama değer hem modeli hemde artıyor sürekli ocaktan bu yana kârım 10 bin neredeyse toplam