Aydiles Belisss molfix kullanıyorum ilk zamanlar ebebekten yada Migros’un kampanyalarını takip edip alıyordum fakat en son Civilden aldık 20tl daha uyguna nerdeyse
Bilge Belisss e bebekten alıyoruz Prima aktif bebek kullanıyoruz gayet memnunum. Bu ay Carrefour dan aldık indirimde şu sıralar. E bebekle arasında fiyat olarak çok fark vardı
Belisss Deletedmom_297 bende prima kullanıyorum ama bebeğmn poposunda sıvılce gıbı bıseyler var daha once pişik olmadık o yuzden bılmıyorum bezmi yaptı acaba onu nasıl anlıcam ? Doktora goturcem bugun
tubaacr Belisss molfix pişik yaptığı icin prima kullaniyorum kaliplari biraz dar olsada emis gücü bezin inceligi gayet başarılı Migros’tan alıyorum
CemreKerem Belisss Migrostan aylık külot bez alıyorum genelde ama eğer bebekle teksem ve hemen almam gerekiyorsa evime en yakın şok market var oradan alıyorum
CemreKerem Belisss poposunun arası kizarir daha ılerlerse komple poposu beli de kizarir canım ya da yan yana minik minik sivilce gibi olur ama bir tane değil birden cok olur yani
tubaacr Belisss prima kullanirken poposu pürüzsüz du iki defa molfix taktim kirmizi kirmizi benecikler oluşmaya başladı hemen krem sürdüm ve bi daha molfix kullanmadim