dilekemal Gün alan ( güneş ışığı ) yada kıyafetleri güneşte kurutulan bebek yeşil kaka yaparmış, huzursuz olurmuş,karnı ağrırmış. Daha önce duyan oldu mu ?
Mrsdeasya dilekemal 6 aylık kızım doğduğu günden beri koyu yeşil kaka yapıyor kıyafetlerini de bu zamana kadar hiç güneşte kurutmadım böyle bişey de hiç duymadım bana bunlar hurafe geliyor
Ftttmm dilekemal hiç duymadım ama bizimse özellikle 2. Ve 3. Ayda yeşil kakamız çok oldu. Doktorumuz alerji kakası demişti. Başka belirtilerimizde vardı. Yani tek başına yeşil kaka alerji demek için yeterli mi bilmiyorum tabi
Ekin23 Ben de ilk defa duydum 🫣 oğlum 2 gündür yeşil kaka yapıyor 2 aylık anne sütüyle besliyorum neden olduğunu anlamıyorum 😞
Ekin23 Sahil23 evet ertesi gün düzeldi çok şükür. Herkes diyordu sen üşütmüşsündür diye ama benden geçmez diye düşünüyordum sanırım gerçekten geçiyormuş 😕
Sahil23 Benşm de oğlum bi buçuk aylık oda bugün iki kez kaka yaptı hafifyeşilimsiydi bende çok korktum karnı da gurulduyor
Sahil23 Ekin23 benimde öyle oldu geçti çok şükür ama bitmeyen bi gaz sancısı ile savaşıyoruz sizde de var mı
Yagmurss Sahil23 gaz sancısı bizde de var iki gündür maalesef ki. Yağlayıp karnına bacaklarına masaj yaptım. Dizime yatırdım. Sırtını pat patladım. Yine olmadı. Dün hava güzel dşye dışardaydık. Hava mı çarptı noldu anlamadım akşam 8den 1e kadar ağladı. En son kaka yaptı biraz rahatladı da uyudu. Şimdi uyandı aynı şekilde avaz avaz ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım akıl verir misiniz
Sahil23 Yagmurss ben kendim sabah kimyon çayı akşamda Rezene içiyorum sanki bi tık rahatlatıyor ilaçlar brnce hiç fayda etmiyor kısmi rahatlatıo olabilir bende bio gaye kullandım bende işe yaramadı umarım erken geçer bu sancılı dönemimiz bebeğiniz kaç aylık