Deletedmom_48 Kızlar ilkkez lcw %40 kupon verdi kopyaladım ekran resmi almamıştım hep öle yapıyodum sonra yanlışlıkla bşka bişeyi kopyalayınca kod gitti geri gelme ihtimali varmı?
Mbrre Deletedmom_48 telefonunuz samsung mu? Öyleyse veya değilse yine deneyin WhatsApp a girin sohbete yapıştır yapacskmis gibi basılı tutun pano diye bir şey çıkıyor ona basın orda aşağıda eski kopyaladiklarimiz çıkıyor ordsn bulabilirsiniz. Bi deneyin olmadi
SelimeliS Deletedmom_48 pano diye bi yer oluyo orda geçmişe dönük kopyaladiginiz seyler depolaniyor yani ustune baska bisey kopyalamis olsaniz bile durur orda
Deletedmom_48 Kubra226 aradım şimdide malesef dedi ekran resmi alcakmışım çözüm yok yani tühh üzüldüm toplu alışveriş yapcaktım
Deletedmom_48 Mbrre sizin söylediğiniz kuponu unutsam olur sanırım ben kupon arkasına başka bi yazı kopyaladım yinede olurmu
Deletedmom_48 Mbrre nasıl yapıldığına dair ekran resmi atma şansınız varmı yapamadım ya kendiniz bişeyi kopyalayıp deneseniz zahmet olcak ama
Mbrre Deletedmom_48 basılı tutunca böyle pano yazısı çıkıyor ona tıklayınca önceki kopyaladiklarinjzin hepsi çıkıyor:)
Deletedmom_48 Mbrre ya sorun bnde yada bende böyle bile çıkmıyor denedim kaçkere yinede çok tesekkürler☺️🙏