Benkeyfimkahyasi90 Kızlar bebeğim 1 yaşında atıştırmalık neler veriyorsunuz eline ben çok korkuyorum boğazına bişey kaçar diye daha bi dişi tek cıktı
Melissamom Benkeyfimkahyasi90 ben evde yaptığım krakerden veriyorum arada. Öğün aralarinda çok fazla bir şey yedirmiyorum. Kraker de sert olduğu için önce damaklarini kasıyor rahatlatıyor sonra zaten yumusuyor o şekilde yiyor çok seviyor.
livanurvealpinannesi61 Benkeyfimkahyasi90 kuru meyve kuru yemiş VS verebilir siniz. Elma armut salata VS de olur.
yagmurkokusu_ Benkeyfimkahyasi90 kuru meyve yapabilirsiniz geçen gördüm kurabiye yapıyorlar bebekler için bende aldım tarifini
BelaCivciv livanurvealpinannesi61 Kuruyemiş bütün halde yiyemez daha küçük boğazına kaçar kolayca. 4 yaş altına önerilmiyor bu şekilde
BelaCivciv Benkeyfimkahyasi90 Dişleri vardı o yüzden ben elma, armut vs meyveleri veriyordum zaten. Muz tutup yiyebilir yumuşak nasıl olsa. Hep yanında olacaksınız zaten korkmayın. Doğal malzemelerle kekler falan var bebekler için onları da deneyebilirsiniz
livanurvealpinannesi61 BelaCivciv bebekten bebeğe değişir oğlum 27 aylık kuru üzüm leblebi kuru dut VS yiyor. Kızımda 2 yaşından beri yer. Oğlum sadece fındığı bütün yiyemiyor kızım 3.5 yaşında o yiyor.
BelaCivciv livanurvealpinannesi61 İkiye bölünce de bütünlüğü gitmiyor ki😅 Rondodan falan geçirmek gerekiyor. Her neyse kötü sonuçlar yaşanmaması için ben uyarımı yaptım gerisi kişiye kalmış.
livanurvealpinannesi61 BelaCivciv uzmanlar uzmanlar 4 yaşa kadar 2 bölüp verin rondodan geçirmeyin diyor bana da çocuk doktoru 2 ye böl ver demişti. Diğer türlü öyle alışır diye.
Benkeyfimkahyasi90 livanurvealpinannesi61 Benim yakin arkadasimin kizinin soluk borusuna kacmisti 😔Az kalsin öluyordu ondan Ben korkuyorum kuruyemis yada taneli seyler vermeye
Aysee_38 Benkeyfimkahyasi90 ben vermiyorum o sekilde. Sabah öğlen akşam. Bazen öğlen yemek vermezsem o an meyve veriyorum tek. Zararlı şeyler vermiyorum kek bilenolsa
livanurvealpinannesi61 Benkeyfimkahyasi90 bu gibi vakalar her yaşta olabilir önemli olan dikkatli olmak tabiki de.