busra_tarkan_47 Selam kizlar😘ya benim 6-7 kilo fazlam var 74 kiloyum 68 olmak istiyorum.🙂başaramıyorum.sizin bildiginiz iştah kapatan seyler varmi veya Aralikli oruca baslamak istiyorum mesela,nasil yapilir tam bilmiyorum 1.5 ayda nasil verilir
Mrveo1234 busra_tarkan_47 Merhaba! Ramazanda ben sahurda sadece su içerek oruç tutum iftardada ekmek makarne gibi şeyler fazla tüketmemeye çalıştım çayın yanına tatlı ihtiyacımı gidersin diye 5.6 tane badem şekeri bu kadar 6 kilo verdim gün içinde spor ve 2 litre su tükettim
Deletedmom_48 busra_tarkan_47 bnde 68im 58 olmak istiyorum (eski kilom) bugün 5.günüm diyette inanın ben yapıyosam herkes yapar karbonhidrat çok tüketirim malesef çok abur cubur düşkünüyüm çocuk gibi cipsim çikolatam asla bitmez😂 tartılmadım ama hissediyorum inceliyorum önemli olanda tartı kg değil bnm için göbek bölgemin incelmesi:)tavsiyem ekmek makarna pülav cips çikolata vs yok bisüre böyle sonra az az elbette yiyeceğim bol su en az 3lt ve günde 2 kez yesilçay içiyorum ödem atıcı detoks su yapıyorum tartılmama 1hfta var eminimki gidiyor kilolar:)herhangi bi sağlık probleminiz yoksa diyetin en basit hali bu bu şekilde deneyin
Deletedmom_48 busra_tarkan_47 hıı birde bisüre sonra vücut alışıyo 5günlük emeğime yazık deyip şuan aburcubur yemiyorumki zamanla canımda istemiyor alışıyosunuz yani
busra_tarkan_47 Mrveo1234 oww masallah 😘😘ramazan gecti ama ve ben kendimi oyle durduramiyorum bakalim
Merve3323 Ben diyetisyen eşliğinde verdim ara ara kilo alsam hemen düşmeye çalışıyorum uçup gitmemek için.günlük spor şart diyetle beraber
Mrveo1234 Merve3323 sadece su sağlıksız deil su aşırıya kaçmadığın sürece 4 litre falan sağlıklı ben spor diyet ve su mesajı iyi okumadınız galiba
mrymbZdmr Ben de 74 kiloyum resmen yapıştı bana bu kilolar 😓 ve gerçekten benim de kendimi en iyi hissettiğim kilolar 66 ile 68 kilo arasında . Ben onkiloda çok iyiydim umarım ben de eski kiloma dönerim ☹️😑