Alp2027 Kzlar merhaba 3 yaşında oğlum tuvalet eğitimine başladık gündüzleri çişini söylüyor yapıyoruz klozete fakat kakayı asla yapmıyor bir de gece için ne yapmalıyım gece bez takıyorum sizce takmalımıyım
BusraDefneozel Alp2027 ayni dert bende de var 10 gun oldu cisde sorun yok ama kaka buyuk mesele oldu hergun yapan cocuk tutmaya basladi 5gun yapmadi dr unu aradim yarim lavman yap dedi aglaya aglaya ogun yapti ama gene tutuyor simdi yapmak istemiyor bende cok cikmaza girdim 27 aylik
Alp2027 BusraDefneozel çözemedik bezi takınca yapıyor kakayı hala çişi çözdük ama kaka 4 5 gün takmasan yapmıyor korkuyorum klozetten diyor
BusraDefneozel Mert-bebek cis olayini cozduk 2.gun bez hic takmiyorum kakayi 5 gunde bir yapti suan 3 gun oldu gene yapmiyor kabiz da degil kefir iciyor meyve yiyor anlamiyorm hergun yapan cocuk bezi birakinca kaka sorunu yasadi yaparkende kiyamet kopuyor o agliyor ben agliyorum 😔
Mert-bebek BusraDefneozel ınsallah onu da cozersınız çis olayını nasıl çozdunuz bızım 4. gunde berbat otesı gecti