Bilgekpn Kızım 6 ay 28 günlük henüz yeni yeni dönmeye başladı uzanabiliyor istediği yere uğraşarak gitmeye çalışıyor ama bi emekleme çabası henüz göremedim sizler de durum nedir ?
naazlli19 Bilgekpn yüzüstü yatırıp önüne dikkatini çeken şeyler bırakın siz de sürekli karşısında emekleyin benim oğlum önce sürünerek gidiyordu 1 ay süründü daha sonra emekledi zamanla oluyor kıyaslama yapmadan ona yardımcı olun teşvik etmeye çalışın hemen anlıyor çünkü bebekler 🤍
Duruukus Benim kızım 8 aylıkken emeklemişti 11 aylıkken de yürüdü acele etmeyin hazır olduğunda emekler hatta belki emeklemeden yürür
Bilgiliannee ayda dönmeye başladı 9. ayda emekledi 11e doğru gidiyoruz şimdi de tutunarak sağa sola kalkıyor biz elinden tutunca da yürümek isteyip yürüyor☺️ Ama emeklemek zorunda değil her bebek bu bir sorun değil zaten emeklese de olur emeklemese de 🫶🏻
Bilgekpn Bilgiliannee kesinlikle şimdi havalar hala ısınmadığı için yerler buz gibi evimiz yazın bile biraz serin oluyor o yüzden odadan fazla çıkarmıyorum Şuan merak etmemdeki sebep birazda bundan dolayı 😅 havalar bi ısınsaydı
a-bukemm Bilgiliannee emeklemek zorunda değil her bebek bu bir sorun değil zaten emeklese de olur emeklemese de 🫶🏻 Aynen. Bu bi gelişim basamağı değil. Olmasa da olur
Bilgekpn naazlli19 bende öyle yapıyorum sürünmeye çalışıyor ama henüz yerler soğuk olduğu için hiç yere koymadım yatağın üstünde cebelleşiyor yavrum 😅
Bilgiliannee Bilgekpn Zaten bizimki iki aydır emekliyor hemen hemen ve yerleri silip süpürüyor gırgır koyduk adını bizimde yerler soğuk oluyor mecbur iki kat giydirdim hep altını 😅
Kaysii Bilgekpn 7 aylik di emekledi şuan 10 aylik kanepe kenarlarından tutunuyor sağa sola gidiyo Her çocuğun gelisimi farklıdır ama
EslinSemAltas55 Ben hiç emeklemicek direk yüürück deidm ama emekliyo yada sürtünerek yapıyo bişeyler merk etmeyin
Bilgekpn EslinSemAltas55 yerler çok soğuk olduğu için yere koymuyorum hiç hep yatağın üstünde kendi halinde dönüyor sürünüyor uzanıyor 😃
Ainza Bilgekpn 9 ayinda. her bebekde farkli olur , oturub ya surunerrk ya hic imeklemeden yuruye bilir die dusunuyorum
ahseneslihann Bilgekpn Kızım 6 ay 22 günlük döne döne gidiyo totosunu kaldırıp öne uzanıyo ama kollarını kullanıp emekleyebileceğini çözemedi henüz 😅
EslinSemAltas55 Bilgekpn ona ait alan yapabilirsiniz battaniye serip etrafına yastıklardan 🌸 koltuk üstündeki tehlikeyi azaltmış olursunuz 🌸
naazlli19 Bilgekpn bence yere minder yorgan gibi şeyler serip serbest bırakın ben kalın battaniye seriyordum altın çünkü orda çabalayıp öğrenmesi gerekiyor tabi yine doğrusunu siz bilirsiniz 🍀
Gunes789 Bilgekpn 6ay 29günlük aynı şekilde emekleme yok dönmeyi de zorla ittire ittire😂😂 yüzüstü çevirince hemen geri dönüyo ama hiç öyle durmayacak