ElifDeniz21 Sedaliz patates havuç haşlayıp tarhanayla beraber blendrdan geçirip veriyorum ara öğünde meyve püresi yapıp içine 1 ceviz rendeliyorum sabah kahvaltısında pankek yapıyorum yanında zeytinle berabere severek yer yumurtayı rafadan yapıp hafif bir tuzla veriyorum öyle severek yiyor
tatlisert Arkadaşlar 8 aylık bebeklerinize sabah kahvatlisni karışım mi veriyosunuz. ben ayrı ayrı vermeye gayret ediyorum ilk başlarda az da olsa yiyordu şimdi sabahları agzina ne versem hemen atıyor sabahları ne yediricem.sasirdim ya
4ocukannesii Sedaliz marketten aldım ben 3 gün azar azar deneyip verdim herhangi bir sorun yaşamadım devam ediyorum ayrıca işlenmemiş yulaf alip kendiniz ögütebilirsiniz
ikiaslanannesi Sedaliz sebze corbasi : patates,havuç,soğan,sarimsak hepsini haşlama aparatı ile haşladım,içine yine üstteki gibi pisirdigim tarhanayi koydum, Blenderdan geçirdim . Merhaba ☺️ ben burayı anlamadım ya patates havuç soğan sarımsak hepsini aynı yerde haşlayıp ezip sonra tarhana çorbasına mi koyuyorsunuz. Bende yapacağım da 😊
Sedaliz ikiaslanannesi evet onları hasliyorum , onlar haslanirken haşlama suyu bittiği için de içine tarhanayi yapıp koydum 😅