Eymenss Ankarada sünnet için doktor hastane öneriniz var mı kızlar sünnet için de para vermek istemiyorum önceliğim devlet ama özel önerisine de acığım Birde nasıl uyuşturuyoşar 6.5 aylık narkozsuz oluyo mu
Tgrhfs Eymenss devlette bayılıyorlar.Akderede Ilgın tıp merkezi var arayıp sorun fiyatını bilmiyorum ben 4 yıl önce orda yaptırdım klipsle yapıyorlar biz çok memnun kalmıştık sünnet esnasında biz de yanındaydık
Bktelms Eymenss Benimde oğlum 5.5 aylıkken yaptırdık Dr Tuba Dikmen Gülser e götürdük ameliyat yaklaşık 10 dk sürdü normal dikiş ve lokal anestezi ile yapıldı çok memnun kaldık biz çok şükür ağrısı sızısı az oldu öneririm
rabiaseher06 Eymenss mamak Yeşilbayır polikliniği var suan 1500 1 haziranda 2000 tl olcak cnm furumun varsa ozelde yaptir devlet komple uyutuyo birde devlet 1 yaşını doldurunca yapiyo
Defnesa Eymenss lokalde açlık olmuyor genelde aç olmasını istiyorlar durunuz varsa izlese yaptrin bence 2 buçuk 3 bin lira hem sünnet anında yanında oluyorsunuz özelde devlette alıp götürüyorlar