2E1M Kızlar 10 aylığız. Bugün maydonoz salatalık makarna pure şeklide yapıp bebeğime yedirdim yemekten sonra uyudu uyandırmaya çalışıyorduk kalkıyor yine uyuyor halsiz gibi. makarnayla salatalıktan bişey olmazda ama maydonoz kafama takıldı Hani hamileliktede maydonoz yememeliydik ya acaba 10 aylık bebeğede iyi gelmeyebilirmi? Yoksa sadece yorulupda uykusumu geliyor?
mervemir- 2E1M yani hiç böyle bişey duymadım salatanın içinde benim oğlu. Yer poğaça yapınca peynire koyarım mücver e koyarım hiç böyle bişey duymadım ya, yani maydanoz gebelikte yememe sebebi rahim kasılnası olur vs diye ama bilemiyorum tabii, üstte kalsın
yeni-anne 2E1M uyku yapar mı bilmiyorum ama maydonoz biraz bana tehlikeli geliyor. Tam çiğneyemeyip boğazına yapışabiliyor. Bi kaç kere yaşamıştım.
Nimess57 2E1M ben oğluma yediriyordum bi sıkıntı yaşamadık , yorulmuştur ya da belki hasta olacaktır onun halsizliği vardır 🤷🏻♀️
2E1M mervemir- evet düşük tehlikesi oluşturur diyedir ama ne bilim belki bebeğe de iyi gelmez diye düşündüm annemde makarnadan opmuş olabilir diyor makarna ağır hazmı zor diyor o ağırlık yapmış diyor
2E1M yeni-anne blendıra verdim ben tam püre olmadı tanecikli olmuştu ama çok şükür bebeğim öyle tanecikli şeyleride yiyebiliyor. Banada hamilelikte yasaklandığı için tehlikeli geliyor😕
2E1M Nimess57 makarnadanda opabilir diyor annem ağırdır hazmı zor diyor ama bilemedim belkide uykusuzduz 5 6 saat uyumamıştı akşamdan beri
Zeyzeh2 2E1M hamilelikte ödem attırdığı için yasak yani çok fazla su kaybetmenize neden olur be ek için sıkıntı ama ek gıdada sıkıntı olacağını sanmıyorum direk çiğ vermek yerine yemeklerine katarsiniz iyice pişer boğazına takilmaz
yeni-anne 2E1M blendersa sıkıntı olmaz ama doğranmış hala yemiyor benmki öğürüyor hemen belki benm oğlanda sıkıntı vardır.