1027yeliz Kızlar Gaziantep de oturan var mı deprem mi oluyor sanki sallaniyormusuz gibi hissediyorum eşimde yok evde
Aomom 1027yeliz ben antepteyim ama şu an olmuyor fakat bana da çok sık deprem oluyormuş hissi geliyor sanki alttan vuruluyor tarzı bir his tam anlatamadım ama
Emir_mom 1027yeliz Kahramanmaraş’tayız normal bir günde bile oluyormuş gibi geliyor panik atak olduk🤦🏼♀️.Bu zor günler hayırlısıyla bir an evvel geçer inşallah 🙏🏻
Srpapatya 1027yeliz yok canım bende hicbisey hissetmedim perilikayada oturuyorum evde tek olunca bende hep sallaniyomus gibi hissediyorum
Gokturk_ 1027yeliz Ben batmandayım akşam üzeri banada oldu öyle yeğenim yanımda ona sordum avize sallanıyor demi dedim yok dedi ama sallanıyordu farkettim taşları hareket ediyordu
Annediyebiri2 Emir_mom annemlerde Maraş’ta çok korkuyorum yanlarına gitmeye iki çocuğum var eşim görevde mecbur kayınvalidemlerde kalıyorum ve bazen çok zorlanıyorum annemlere gitmek için can atıyorum ama çok korkuyorum 🤦🏻♀️😔
Ayyzeyy46 Ben de maraştayim olmazsa bile sallanıyorum yeni dogum yaptım korkudan sütüm kesilir diye korkuyorum
Emir_mom Annediyebiri2 Malesef çok zor bi durum ama çocuklarınızın psikolojisi için biraz daha düzeldiğinde gelmenizi tavsiye ederim.