Gkce09 Kızımın saçı çok seyrek makinayla kessek ne kadar sürede uzar bir yandan kıyamıyorum bir yandan da kesesim var
Asym33 Gkce09 Canım saç kazitmak saçı gurlestirmiyor yada cogaltmiyor bütün uzmnlar aynı şeyi söylüyor yinede sen bilirsin
Mucizemm344 Gkce09 canım benim kızımında öyle hiç kazıtmadım kazısanda gürleşmeyecek banada çok dediler kasıt vs kazıtmak istemiyorum dedim
Melis1706 Gkce09 saci kazitma saci gurlestirmiyor sacin esit uzamasini sagliyor nasilki bizlerde birkac kere epilasyon yapiyoruzki cogaliyorlar tek seferde gurlesme olmaz kuafor kizi onerisi😁
Sunlight Gkce09 2 tane oğlum var. Erkek olmalarına rağmen kıyıp kazıtamadım. Başta seyrek az oluyor zaten ama büyüdükçe gürleşiyor zaten. 2 yaşlarına kadar doğru düzgün saçları yoktu ama şimdi gayet güzel ve gür. O yüzden kazıtmayın derim ben
Ewolwia 7aylik kizim vr asla kiyamam saclarina erkek olsa neyse dersinde kiz cocugunun sacini kazitamam
Jaleoyku Kızımın saçını kazıyalı 4 ay oldu. O sürede 4cm falan uzadı. Saçı çok dökülüyordu en son gözüne girdi çıkartamadık o yüzden kazımıştım ben.