Ebru39 Arkadaşlar LCW mağaza mı uygun yoksa Online mı?Çark felan veriyor uygun zannediyoruz.Siz hangisini tercih ediyorsunuz?
joyfulmom Ebru39 tabi ki online uygun. Mağaza da 400 kusur tutan kıyafetleri geçen gün kuponla 250ye aldım
livanurvealpinannesi61 Ebru39 ben kızıma spor ayakkabı aldım mağazada 400 TL uygulamadan kuponla 260 TL ye falan düştü..oğluma da 267 TL ye aldım mağaza da 330 tl idi.
Asyaveannesi04 Ebru39 online alıyordum bazen aa bir baktım aldığım ürün mağazada daha uygun😅 almıyorum artık
Melis1706 Ebru39 ben magazaya gidiyorum cunku kumas falan merak ediyorum incelik kalinlik egerki begenirsem pahali bir urunse carktan indirimle aliyorum
livanurvealpinannesi61 joyfulmom ay evet kızıma aldığım spor ayakkabı 400 TLymiş mağaza da ben de 260 TL ye falan aldım daha uygun
joyfulmom livanurvealpinannesi61 daha geçen hafta gittim mağazasına gerçekten iki üç katı fiyatlar. Benim olduğum yere Aras ve hepsijet gelmiyor onlarda o kargo şirketleri ile çalışıyor o konuda sıkıntı yaşıyorum yoksa devamlı online sipariş verirdim
Anr5155 Ebru39 fiyat karşılaştırması yapmak en mantıklısı kızıma bir etek aldım mağazada 150tl internette 350 kupon verse bile kargosu vırtı zırtı derken daha pahalıya geliyordu ama bazen güzel indirimler oluyor o zaman online alıyorum
SeverusSnape Ebru39 bence değişiyor. Geçen gün mağazadan 100₺ ye aldığım eşofmanı onlineda 170₺ ye gördüm. Kupon kullanıldığı için sanırım bazı ürünleri onlineda indirimli sunmuyorlar.