Anne-canan Bursa Nilüfer’deyim. Bana hamarat işi bilen temizlik için bir kadın lazım. Önerebileceğiniz memnun kaldığınız biri var mı arkadaşlar? Her ay gelecek yada iki haftada bir
Pdselin Bende burda bekliyim bütün gün temizlik yapmış ve temizliğe yardımcı çağırmaya karar vermiş biri olarak
Sadeturkkahvesi Anne-canan ben oradan çağırdım daha önce çok iyiydi. Gelmeden açıklamaya yazın sorun yaşadm en deneyimli olan gelsn diye
Anne-canan Sadeturkkahvesi Peki canım kimin geleceğini biz belirleyebiliyor muyuz yoksa şirket mi gönderiyor
Sadeturkkahvesi Anne-canan orada en çok yorumu alan uzun süredir çalışanlar var onlardan gönderiyolar o şekilde yazınca
Sess ikibalannesii yo değil. Facebooktan ne farkı var. Her isteyen şunu yapabiliyorum diye giriyo bilgileri. Profesyonel olmayan işi o olmayan bi ton insan var kimden ne koparsam kar diye. Bana bi tane sapık çıkmıştı. Profesyonel site diye telefon numaram da yaziyordu. Kufur ettim savciliga vericem dedim engelledim cok sukur baska yerlerden aramadi