mrtgl bizim ki de emzik tutmuyor slingle alınca emziği zorla tutturuyorum uyumasını kolaylaştırıyor
Gündüz 4 defa gündüz uykusu yapıyoruz ayakta sallamayı kabul etmiyor artık uyutacagımı anladığı an çığlığı basıyor o yüzden bu süreçte hep slingte uyuttum gündüzleri tam daldığında dik bir yastıkla bende yattım onu da yatırdım yattığını anlamayacak şekilde bu şekilde uyuyorum gündüzleri onunla
Onun dışında çok emmek istiyor uzun uzun emziriyorum çünkü güvene ihtiyacı var bu süreçte ne kdr güven alırsa sizden o kdr azalır sancılar ve gündüz en az bir kere ikinizinde üstü çıplak emzirin ten tene
Gece uykularında ise her akşam mutlaka sıcak duş masaj sonra emzirme gaz çıkarma sonra battaniyeyle 20 dk sallıyoruz derin uykuya dalıyor
Gece emmek için kalktığında karanlıkta emziriyorum gözleri kapalı oluyor yine anlamadan yastığa koyuyorum sallıyorum uyutuyorum anlamıyor yastıkta olduğunu ama gündüz anlıyor maalesef
Evde durmaktan sıkılırsam Arnavut kaldırımlı bir yolda bebek arabası ile dışarı çıkarıyoruz çok ağlarsa dışarda emziriyorum
Ev işleri eşimde yemek ya eşim yapıyor ya aperatif ya da dışarıdan maalesef süreç BÖyle geçiyor ama bunlar sayesinde az ağlayarak geçiriyoruz isteklerini karşıladığımız için
Derin uykuya geçemediği için evde parmak ucunda geziyoruz geceleri