Alyabebegim Merhaba hanımlar eşime boşanma davası açacağım ama nasıl yapılır dilekçe vs uzun mu surer bebeğim de var küçük daha bı kaç saat mı sürer nasıl oluyor bu işler bilgisi olan var mi
sezer2022 Alyabebegim geçmiş olsun anlaşabilecek gibiyseniz adliyeye beraber anlaşmalı boşanma dilekçesi veriyorsunuz. Yok ayrı dava açacaksanız baroya gidin, sigortasızsanız ücretsiz avukat veriyorlar onlar hallediyor.
Redeva Alyabebegim davanızı kendiniz açacaksanız eksik yazacağınız bir cümle ya da fazla yazacağınız bir cümle dönülmez sonuçlar doğurabiliyor. Teknik bilgileri atlayabilirsiniz. Profesyonel destek almanızı öneririm. Avukata ödeyeceğiniz miktardan fazlasını kaybetme ihtimalini göze almayın derim.
Alyabebegim sezer2022 teşekkür ederim eşimle beraber gitmeyiz şuan bagkurum var ama gelirim yok kapanış vereceğim daha vermedim müşterim fln yok gelirim de yok ne kadar sürüyor biginiz var mı bebegim küçük olunca babamla gideceğim annem çalışıyor oda pek bebeğe bakamaz da
Alyabebegim Redeva yok benim karşı taraftan beklentim yok amacım boşanmak sadece gene de para mı ödemek zorunda kalırım oda açarsam kabul eder zaten zorluk çıkarmaz