Ymnmhr Hiçbir şeyi ağzına sürmüyor iyice bunalmış durumdayım hep emmek istiyor sizin bebeklerde öyle mi
Ysgl26 Ymnmhr benimki de sürekli yemek istşyor bi kase çorba içiyor doymayınca çığlık kıyamet ağlıyor. Sadece uykuya geçebilmek için emiyor..
Merve0227 Ymnmhr diş dönemi olabilir bizimkide böyleydi ağzına lokma koymazdı hiç bi de hamileydim o zamanlar bilmiyodum tabi mama da içmezdi inanılmaz zayıflamıştı
Prenses-annesiiiii Ymnmhr bizdede durum aynı malesef ağzına bi lokma sokmaya kalkaym çığlıklarla ağlıypr resmen
Karacannnn Ymnmhr 8 aylığız asla ek gıda yemiyor sütüm azaldı ona yetmiyor ona rağmen mamayıda kabul etmiyor.ishal kusma oldu birden çok kilo kaybetti çok üzüldüm sütüm nasıl artar bilmiyorum
Ymnmhr Merve0227 mama bizimki de içmiyor sütüm yetmediği için de sürekli açıkıyor doymuyır ve geceleri 20 kere kalkıyor artık uykusuzluktan ölüyorum. Artık tamamen kesmeyi bile düşünüyorum o kadar bunaldım ki
Beyza_666 Bizimde aynı 10 aylık çok nadir sevdiği yemek olursa yiyor onun dışında resmen ağzını kitleyip açmıyor sürekli emmek istiyor geceleri uyanıyoruz
Merve0227 Ymnmhr gece uyumadan önce doyurucu gıdalar vermeyi denediniz mi kaşık maması olur veya başka bişey
Ymnmhr Karacannnn kilo kaybı olmadı çok şükür ishalde yok ama benimki de asla yemiyor yese de taş çatlasın en fazla 3 kaşık veya 4 kaşık fazlası mucize…