ozgeolmez25 6 bucuk aylik bebegim var çorba yaptigim zaman arttigi falan oluyor bazen dolaba koysam ertesi gün birdaha icirsem birsey olur mu hanimlar siz böyle yapiyor musunuz yoksa hergun tazemi yapiyorsunuz
Cansu08 ozgeolmez25 valla ben çorba yapıp dolaba atıyorum. 3 gün bir öğün aynı çorbadan çıkarıp ısıtıyorum. 3 gün sonra farklı yemek yapıyorum. 3 günde bir yani. Her gün ne yazıkki istesem de ona yemek yapamıyorum.
28112019 ozgeolmez25 çorbayı yaptgmda sıcak ken kavanozlara koyup ağzını sıkıca kapatıyorum bi kaç gün birer öğün çıkmış oluyo aradan dışarı çıkarken de büyük kolaylık oluyo hazirda varsa alıyorum atyorum çantaya zaten oda isisinda tuketyo oğlum çoğu yemeği zeytin yağla yaptgm için isitmama gerek olmuyo
ozgeolmez25 Cansu08 bende fazla olunca oyle yapiyorum icim rahat etmiyordu o yuzden sorayim dedim ilk bebegim tecrubesizim😊😊
ozgeolmez25 28112019 bende yaparim bundan sonra hic degilse disarida rahat ederim aklimda bulunsun tesekkur ederim 😊😊
28112019 ozgeolmez25 rica ederim aynen rahat oluyo oğlum 6 aydan sonra biberonuda bıraktıği için artık yanımda çorba taşıyorum mecburen 😂