sonsuz17 Biri 3 buçuk yaşında 2.kızım 1 yaşına girecek bu ay hem sade hem uyumlu nasıl bir şey hazırlayabilirim pratik tarifleriniz varmı yoksa sade pasta mı koysam bide balon zinciri becerebilir miyim hadi oldu duvara asla asılmıyor defalarca düşüyor nasıl yaptınız en sade ve pratiğinden
joyfulmom sonsuz17 cuma günü kızım bir yaşına giriyor balon v zinciri aldım zincir olmazsa perdeye yapıştırırim perde için arkaya süs masa eteği 1 balonu birkaç şey daha aldım süs için. Menüm Yaprak sarması Su böreği Makarna salatası Limonlu kurabiye Kuruyemiş Birde marsmelowu çikolataya batırıp şişlere takip süsleyip masaya koyacağım ☺️ Çok kişi olmayacak bizde 7 kişi falan
OptimusPrime sonsuz17 Balonlar çok olunca zincir taşımıyor. Biz incecik duvar çivisi ile sabitledik ipler yaptık ortalarından geçirdik sık duvar da kaldı öyle. Makarna salatasi, poğaça,pasta kurabiye yaptım.
Anneyim-a sonsuz17 hepsi burada da çok güzel şeyler var 1.yaş günü yazın çıkıyor yorumlara da bakabilirsiniz
Arin31 sonsuz17 merhaba nette görmüştüm kadın lastikli saç Tokasının yarısını duvara ve perdeye koli bandı ile bantlıyordu açıkta olan tarafı ilede balonların arkasında olan küçük balonu tokadan geçiriyordu hoşuma gitmişti deneyebilirsiniz
Eminerd sonsuz17 yapışkanlı kroşe ile duvara sabitleniyor balon zinciri biz öyle yapıyoruz ☺️ masada patlamış mısır limonata eti pufları çöp şişe takıp dekor yapmıştık muffin kek yapıp üstüne krema sıkıp süslemiştim hediyelikleri koymuştuk birde 😌 börek, kısır, sarma birde pastaneden tuzlu kurabiye almıştık onlar vardı ekstra
joyfulmom sonsuz17 ailelerimizden uzaktayız eşimin arkadaslari gelecek eşleri ile yani kalabalık olmayacağız o yüzden konsept tercih etmedim kendim süsleme yapmak için malzemeler aldım. Fotoğrafçı da 1 yaş için çekim yaptıracağız birde
Cigdematasoy1995 Bende Mickey li konsept düşünüyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum o balon zincirleri çok zor geliyor bana yapmak. Ve malzemeleri ne alcam ne kadar alcam kafam allak bullak oldu 🤦 stor var bizim normal perde değil de o tarafa olur mu acaba balon zinciri 🤔