Asli777- yigitinaannesii merhaba çalışma saatleriniz nedir acaba kaç gün çalışıyorsunuz birde zor oluyor mu yani sürekli çağrı düşüyor mu
yigitinaannesii Asli777- ben chat kanalındayım. bu nedenden çağrı düşmüyor. 2 gün of çalışma saati günlük 9 saat
Asli777- yigitinaannesii konuşmaktan daha iyi bence peki çok bağlanan oluyor mu merak ediyorum kusura bakmayın
Tazeanneckk yigitinaannesii bıraz bılgı vetır mısınız alımlar nasıl oluyo egıtım flan vetılıyo mu tatıller flan
Sdnfl Tesmert bilgi almak isterseniz özelden numaranızı bırakabilirsiniz müsait olduğunuz saati söylerseniz görüşebiliriz
Elifbst yigitinaannesii merhaba hangi firmadasınız benimde 10 5 aylık bebegim homoofis iş arıyorum bayan kuaförüyüm nrmalde ama evden çalışmak istiyorum 3 yaşına kadar. Yardımcı olursanız sevinirim
ak1905 yigitinaannesii ayy hangisi ki yazılı mi uoksa sadece sesli mi yani nasıl nerden başvurabilir bilgi alabilirim ki
AselParla Emreninannesi- Ben evde kadın giyim üzerine satış yapıyorum. Olduğumuz ilçede malesef iş imkanı kısıtlı bebekte olunca aklıma böyle birşey geldi. Deneyebilirsin.Farklı platformlarda satış yap mesela.