Emreninannesi- Anneler çok sıkıldım evde birşeyler yapmak istiyorum evden nasıl çalışabilirim neler yapabilirim var mı aranızda evden çalışan
Balloglummm Emreninannesi- bende canım çok sıkılıyorum sürekli aynı şeyleri yapıyorum çocukla ilgilenmek ev işi yemek temizlik 🥴
defmommy Emreninannesi- toptan tesettür kadın kıyafeti alıp satabilirim derseniz özelden yazın yardımcı olayım 🌸
Sdnfl Sadece ayda marketinizi değiştirip 290 tlilik alışveriş yaparak gelir sağlayabilirsiniz bende yeni başladım hem de evden çalışmış oluyorsunuz bilgi almak isterseniz verebilirim
nurelem Sdnfl ay bunu ilk kez duyuyorum😀 nasıl oluyor ben haftalık dünya kadar alışveriş yapıyorum , çalışma anlamında değilde böyle bı durum olursa eğer destek olduğum ogrenciler var gerçekten onlara harcardim yine
Asyaveannesi04 Sdnfl saadet zinciri altınıza sürekli birilerini ekleme yapmak lazım ve en üsttekilerin kazandığı bir platform çok saçma🤦🏻♀️
Duhamom Asyaveannesi04 keşke bilgi alıp dusunseniz böyle kolay harcamazdiniz bu işi yurtdisinda üniversitede network için ders alıyorlar çünkü
yigitinaannesii çağrı merkezi sektörü pandemi ile homeoffice geçti. 7 aya yakındır homeoffice çalışıyorum bilinen bir market zincirinin whatsapp hattındayım. Çağrı merkezlerini araştırabilirsiniz
maras46ikincihesap yigitinaannesii nasıl başvuru yapıyorsunuz ben üni mezunuyum ama ek olarak çağrı merkezi hizmetleri açıktan okuyorum nasıl bir süreç izlemem gerek illa mezun olma şartı var mı siz bölüm mezunu musunuz
yigitinaannesii Nurells Memnunum tabii ki sıkıntılı durumları olabiliyor ama insan evden çalıştığı için bazı şeyleri tölere edebiliyor
TheLittlePoncik yigitinaannesii çocuğunuza bakan biri var mı yoksa hem çalışıp hep çocukla ilgilenebiliyor musunuz
Nurells yigitinaannesii peki bilgisayar kulaklik bunlari kendileri mi temin ediyor calisma saatleri nasil acaba
yigitinaannesii maras46ikincihesap İstanbulda tüm kurumsal çağrı merkezleri homeoffice çalışıyor şuan. 2 hafta şirkette eğitim süreci oluyor sonrası homeoffice devam ediyor. Kariyer.net’den bakabilirsiniz
maras46ikincihesap yigitinaannesii eğitim sonrası iş garanti mi yoksa eğitimi alıp iş ne zaman bulunursa mı ayrıca gerekli zamanlarda size mesaj atabilir miyim bakayım bi sayfaya